Skip to main content
x

Образование в чужбина

 

„Училища за Европа“ работи съвместно с авторитетни образователни институции от цял свят. Това ни дава възможност да предлагаме всичко свързано с образованието в чужбина – от консултация за избор на учебна програма и образователна институция за всички степени на обучение (основно, средно, предуниверситетска подготовка, бакалавърски и магистърски програми, докторантура, езикови квалификации и специализации) до пълно съдействие за настаняване.

Ние вярваме, че обучението е удоволствие. Това ни мотивира да включим в консултациите за избор на учебно заведение подробности за стила на обучение, за специфичните особености на държавата и града, в който е разположено училището, за възможностите за забавления и отмора.

Повече от 15 години „Училища за Европа“ е официален представител за България на Kings College – един от лидерите в езиковото обучение във Великобритания. Нашите целогодишни предложения, съвместно с Кings, са в ЛОНДОН, ОКСФОРД и БОРНМЪТ, като всяко от тях носи спецификата на мястото, на което се провежда.

Накратко, можем да Ви помогнем с:

  •  избор на държава и университет
  •  осигуряване на документите
  • кореспонденция с университета и други институции 
  • подготовка за изпити